Utazás kevesebb, mint fél áron? Lehetséges!

Mik azok a módszerek, amelyekkel pénzt spórolhatsz az utazásodon? Hogyan mehetsz el fél áron nyaralni? Hogyan utazhatod be a világot minimális pénzből?
Az Úttörő könyv választ ad ezekre a kérdésekre!

Ebből a könyvből megtudhatod:


  • Hogyan juthasz el egy balatoni nyaralás árából a világ másik felére
  • Hogyan válassz nyaralóhelyet annak megfelelően, hogy a pároddal, családdal, barátokkal mentek-e kikpacsolódni
  • Hogyan lehet fillérekért repülőjegyet foglalni és egyéb járművekkel gazdaságosan utazni
  • Hogyan lehet minőségi szálláshelyeket találni olcsón (vagy akár ingyen)

Neked való ez az olvasmány, ha ki akarod hozni a maximumot nyaralásból, úgy, hogy csak a minimumot veszed ki a pénztárcádból!

Ezeket mondták rólunk, nekünk

10x-es megtérülési garanciát vállalunk a könyvre!

Ha két utazás alkalmával nem spórolod meg a könyv árának tízszeresét a benne lévő tippek alkalmazásával, akkor visszafizetjük a könyv vételárát!2018-ra meglepetéssel készülünk Nektek, emiatt a még készleten lévő könyveket most KIÁRUSÍTJUK. Ebben az időszakban 50% kedvezménnyel rendelheted meg. Az akció kizárólag a készlet erejéig tart!
A könyv ára csupán 2490 Ft!


Rendeld meg most, hogy karácsonyra megérkezzen!
Ha karácsonyi ajándéknak szánod a könyvet, akkor segítünk neked még különlegesebbé tenni: válaszható opcióink között most lehetőséged van kérni, hogy becsomagoljuk helyetted az ajándékot, és a könyvet a megajándékozott személy nevére dedikáljuk!

A könyvet utánvéttel lehetséges megrendelni, melynek díja 990 Ft. Külföldi cím megadása esetén előrefizetéssel e-book igénylésre van lehetőség.

A megrendelem gombra kattintva elfogadod az Általános szerződési Feltételeket és Adatvédelmi nyilatkozatot.
Amennyiben kérdése merülne fel, vegye fel velünk a kapcsolatot az uttororendeles@gmail.com e-mail címen, vagy az alábbi telefonszámok valamelyikén: +3670/6240058 vagy +36204822484